Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Sophia Kruithof boeken?

Sophia woont op een boerderij met paarden, maar ze is geen paardenmeisje: ze leeft voor de muziek. Ze is er zelfs voor met hockey gestopt. Ze volgt zanglessen en deed elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school.

In 2020 won zij met haar bijzondere stem het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Gage op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sophia Kruithof is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Sophia Kruithof is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sophia Kruithof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sophia Kruithof plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Sophia Kruithof

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sophia Kruithof te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sophia Kruithof wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sophia Kruithof haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sophia Kruithof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sophia Kruithof boeken

Bent u benieuwd hoe u Sophia Kruithof kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sophia Kruithof direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sophia Kruithof?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sophia Kruithof aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op