Eigenschappen

Prijs:
€ 15000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Snollebollekes boeken?

De feestact Snollebollekes is in 1985 opgericht door cabaretier Rob Kemps (bekend van het televisieprogramma ‘Lama Gezocht’) en dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Het trio maakt après-ski- en carnavalsmuziek.

Hun eerste single ‘Vrouwkes’ werd in 2013 een hit. Daarna volgden o.a. ‘Snollebolleke,’ ‘Links, Rechts’ en ‘Op En Neer.’ In 2018 maakten ze samen met radio-dj’s Koen en Sander de single ‘Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet.’

Indicatie gage €15000 - 25000 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Snollebollekes is € 15000. Deze gage voor het inhuren van Snollebollekes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Snollebollekes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Snollebollekes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Snollebollekes

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Snollebollekes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Snollebollekes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Snollebollekes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Snollebollekes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Snollebollekes boeken

Bent u benieuwd hoe u Snollebollekes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Snollebollekes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Snollebollekes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Snollebollekes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op