Eigenschappen

Prijs:
€ 8995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Snollebollekes boeken?

Snollebollekes BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Snollebollekes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Snollebollekes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Snollebollekes

De feestact Snollebollekes is in 1985 opgericht door cabaretier Rob Kemps (bekend van het televisieprogramma ‘Lama Gezocht’) en dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Het trio maakt après-ski- en carnavalsmuziek.

Hun eerste single ‘Vrouwkes’ werd in 2013 een hit. Daarna volgden o.a. ‘Snollebolleke,’ ‘Links, Rechts’ en ‘Op En Neer.’ In 2018 maakten ze samen met radio-dj’s Koen en Sander de single ‘Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet.’

Bekijk optreden van Snollebollekes

Vragen over het boeken van Snollebollekes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Snollebollekes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op