Eigenschappen

Prijs:
€ 39500
Tijdsduur:
15-20 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Snelle boeken?

Deze zanger/rapper werd geboren met een schisis waardoor hij vroeger gepest werd. Zijn nummer ‘Reünie’ is (gedeeltelijk) autobiografisch en gaat hierover.

Naast ‘Reünie’ zijn ook ‘Scars,’ ‘Plankgas’ (samen met Frenna) en ‘Smoorverliefd’ grote hits van Snelle. Hij volgde een opleiding aan de Herman Brood Academie.

Het nummer ‘Smoorverliefd’ waarschuwt jongeren voor de gevaren van smartphonegebruik/appen op de fiets.

Snelle is ook te boeken met liveband voor €55000 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Snelle is € 39500. Deze gage voor het inhuren van Snelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Snelle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Snelle plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Snelle

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Snelle te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Snelle wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Snelle haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Snelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Snelle boeken

Bent u benieuwd hoe u Snelle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Snelle direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Snelle?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Snelle aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op