Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Sing-a-long Musical Hits boeken?

Musicals zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters: bekende musicals zoals ‘Grease,’ ‘Mamma Mia,’ ‘The Bodyguard’ en ‘On Your Feet’ trekken al jaren veel bezoekers naar de theaters.

Vier bekende sterren uit de musicalwereld zingen de grootste hits uit de musicals van de afgelopen jaren, denk aan Mamma Mia (Abba) The Bodyguard (Whitney Houston) en On Your Feet (Gloria Estevan).

Afhankelijk van hun beschikbaarheid wordt er per optreden een selectie gemaakt uit bekende artiesten, waaronder Carolina Dijkhuizen, Vajen van den Bosch, Freek Bartels, Gaia Aikman, Stanley Burleson, René van Kooten en Nurlaila Karim.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sing-a-long Musical Hits is € 3975. Deze gage voor het inhuren van Sing-a-long Musical Hits is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sing-a-long Musical Hits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sing-a-long Musical Hits plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sing-a-long Musical Hits te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sing-a-long Musical Hits wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sing-a-long Musical Hits haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sing-a-long Musical Hits online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sing-a-long Musical Hits boeken

Bent u benieuwd hoe u Sing-a-long Musical Hits kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sing-a-long Musical Hits direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sing-a-long Musical Hits?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sing-a-long Musical Hits aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op