Eigenschappen

Prijs:
€ 1150
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Silvan Stoet boeken?

Silvan Stoet begon op zijn veertiende met het presenteren van diverse jongerenprogramma’s. In 1998 ging hij naar City FM. Ook werkte hij voor SBS6. Hij verzorgde ook de feesten tijdens de Olympische Spelen.

Vanaf 2004 werkte hij bij Veronica waar hij diverse programma’s presenteerde.

In 2017 stapte hij over naar Radio 10. Ook is hij stemacteur en is hij regelmatig als voice-over te horen in diverse commercials op radio en televisie.


Silvan draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Silvan Stoet is € 1150. Deze gage voor het inhuren van Silvan Stoet is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Silvan Stoet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Silvan Stoet plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Silvan Stoet

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Silvan Stoet te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Silvan Stoet wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Silvan Stoet haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Silvan Stoet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Silvan Stoet boeken

Bent u benieuwd hoe u Silvan Stoet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Silvan Stoet direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Silvan Stoet?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Silvan Stoet aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op