Eigenschappen

Prijs:
€ 795
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Signoras Amorosas boeken?

Signoras Amorosas is de meest geliefde tafeldame. Iedereen wordt verleid met zalige zoetigheid terwijl er ondertussen gestrooid wordt met anekdotes. 

Wat zij het allerliefste doet? Verleiden met zalige zoetigheden. Strooien met anekdotes over de liefde. Mensen laten lachen. Trakteren op pakketjes met geluk. Waardoor gasten nog lang warme herinneringen bewaren aan uw evenement!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Signoras Amorosas is € 795. Deze gage voor het inhuren van Signoras Amorosas is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Signoras Amorosas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Signoras Amorosas plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Signoras Amorosas

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Signoras Amorosas te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Signoras Amorosas wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Signoras Amorosas haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Signoras Amorosas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Signoras Amorosas boeken

Bent u benieuwd hoe u Signoras Amorosas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Signoras Amorosas direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Signoras Amorosas?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Signoras Amorosas aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op