Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Sieneke boeken?

Sieneke vertegenwoordigde Nederland in 2010 tijdens het Eurovisie Songfestival in Oslo met het nummer ‘Ik Ben Verliefd (Sha-la-li).’

Ze groeide op met haar moeder, vader en een broertje. Als kind was ze al bezig met zingen en dansen en mocht ze optreden op feestjes op verschillende plekken in het land.

In 2007 bracht ze een cd uit. Sieneke deed in 2011 mee aan het televisieprogramma ‘Sterren Dansen Op Het Ijs.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sieneke is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Sieneke is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sieneke ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sieneke plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Sieneke

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sieneke te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sieneke wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sieneke haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sieneke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sieneke boeken

Bent u benieuwd hoe u Sieneke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sieneke direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sieneke?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sieneke aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op