Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Shirma Rouse boeken?

Shirma Rouse BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Shirma Rouse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shirma Rouse plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Shirma Rouse

Deze zangeres groeide op de Antillen op. Op haar negentiende verhuisde ze naar Rotterdam. Ze werd vooral bekend als achtergrondzangeres, o.a. bij Anouk.

Ook was ze leadzangeres in verschillende bands. In 2013 mocht ze als achtergrondzangeres mee met Anouk naar het Eurovisie Songfestival, waar ze werd uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres.

In datzelfde jaar deed ze mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en kwam tot in de halve finale.

In 2015 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

Bekijk optreden van Shirma Rouse

Vragen over het boeken van Shirma Rouse?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Shirma Rouse aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op