Eigenschappen

Prijs:
€ 4750
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Shirma Rouse boeken?

Deze zangeres groeide op de Antillen op. Op haar negentiende verhuisde ze naar Rotterdam. Ze werd vooral bekend als achtergrondzangeres, o.a. bij Anouk.

Ook was ze leadzangeres in verschillende bands. In 2013 mocht ze als achtergrondzangeres mee met Anouk naar het Eurovisie Songfestival, waar ze werd uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres.

In datzelfde jaar deed ze mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en kwam tot in de halve finale.

In 2015 mocht ze de rol van Maria vertolken tijdens The Passion.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Shirma Rouse is € 4750. Deze gage voor het inhuren van Shirma Rouse is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Shirma Rouse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Shirma Rouse plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Shirma Rouse

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Shirma Rouse te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Shirma Rouse wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Shirma Rouse haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Shirma Rouse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Shirma Rouse boeken

Bent u benieuwd hoe u Shirma Rouse kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Shirma Rouse direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Shirma Rouse?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Shirma Rouse aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op