Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Sharon Doorson boeken?

Sharon Doorson BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Sharon Doorson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sharon Doorson plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Sharon Doorson

Deze zangeres werd in 2004 bekend nadat ze bij Popstars werd uitgekozen om deel uit te maken van de meidengroep ‘Raffish.’ Het nummer ‘PlayThing’ van Raffish werd een grote hit. Ook de volgende singels ‘Thursday’ en ‘Let Go’ werden bescheiden hitjes.

Na het uiteenvallen van deze groep begon ze haar solocarrière. Ze besloot zang te gaan studeren aan het conservatorium. Tijdens haar studie kwam ze in aanraking met house en zong ze met verschillende dj’s. Ze besloot een artiestennaam te nemen omdat dit beter bij de house paste en noemde zich Miss Cherry. In 2008 nam ze haar eerste houseplaat op.

Ze deed in 2011 mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en kwam tot in de halve finale. De single ’Fail In Love’ werd in 2012 een grote hit.

Er volgden nog meer singles, waaronder ‘Killer,’ ‘Run Run,’ ‘Louder,’ ‘Electrify’ en ‘Something Beautiful.’ Doorson heefft ook de jingles op Slam FM ingezongen.

In 2014 speelde ze in de film ‘Heksen Bestaan Niet.’ Ze deed in 2015 mee aan ‘Expeditie Robinson’ en in 2016 aan ‘De Beste Zangers.’

Bekijk optreden van Sharon Doorson

Vragen over het boeken van Sharon Doorson?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sharon Doorson aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op