Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Sharon Doorson boeken?

Deze zangeres werd in 2004 bekend nadat ze bij Popstars werd uitgekozen om deel uit te maken van de meidengroep ‘Raffish.’ Het nummer ‘PlayThing’ van Raffish werd een grote hit. Ook de volgende singels ‘Thursday’ en ‘Let Go’ werden bescheiden hitjes.

Na het uiteenvallen van deze groep begon ze haar solocarrière. Ze besloot zang te gaan studeren aan het conservatorium. Tijdens haar studie kwam ze in aanraking met house en zong ze met verschillende dj’s. Ze besloot een artiestennaam te nemen omdat dit beter bij de house paste en noemde zich Miss Cherry. In 2008 nam ze haar eerste houseplaat op.

Ze deed in 2011 mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en kwam tot in de halve finale. De single ’Fail In Love’ werd in 2012 een grote hit.

Er volgden nog meer singles, waaronder ‘Killer,’ ‘Run Run,’ ‘Louder,’ ‘Electrify’ en ‘Something Beautiful.’ Doorson heefft ook de jingles op Slam FM ingezongen.

In 2014 speelde ze in de film ‘Heksen Bestaan Niet.’ Ze deed in 2015 mee aan ‘Expeditie Robinson’ en in 2016 aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sharon Doorson is € 3250. Deze gage voor het inhuren van Sharon Doorson is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sharon Doorson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sharon Doorson plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Sharon Doorson

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sharon Doorson te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sharon Doorson wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sharon Doorson haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sharon Doorson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sharon Doorson boeken

Bent u benieuwd hoe u Sharon Doorson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sharon Doorson direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sharon Doorson?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sharon Doorson aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op