Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Security-act boeken?

Alles moet dubbel gecheckt. En dan het liefst nog een keer. Met deze beveiliger op uw feest zal de hilariteit aan de deur geweldig zijn. Een zeer komische act met een dubbele bodem. Goochelaar Jasper kruipt hier in de huid van de bijzondere beveiliger Jimmy, die de meest onverwachte zaken uit de zakken van uw gasten haalt. Een candid camera-experience bij de entree van uw feest of evenement. Grappig, verrassend en onverwacht.

Tot grote verrassing van de gasten zelf, treffen ze een indrukwekkende beveiliger aan de deur. Is hij echt of is dit een grap? Het is toch even spannend wat er gaat gebeuren? Hebben we de uitnodiging niet bij ons? Staan we wel op de gastenlijst? Jasper maakt het u wel even lastig bij de entree van uw familiefeest. Wat weet u eigenlijk over de jarige of jubilaris? Kunt u het oprichtingsjaar van uw bedrijf noemen? Na een korte en grappige veiligheidsinstructie en het raden van een codewoord, wordt er een steekproef uitgevoerd. U zult verrast zijn wat hij allemaal weet te vinden bij vrienden die u dacht te kennen.

Goochelaar Jasper / Security Jimmy maakt hier handig gebruik van zijn vingervlugheid. Overal tovert hij de meest onverwachte zaken vandaan. Een act die u gezien moet hebben en waar gegarandeerd de hele avond over gesproken zal worden!

  • De juiste welkomstact bij bedrijfsfeest of familiedag!
  • Te combineren met Tafelgoochelaar en Centrale Magic Act!
  • Uw gasten op ludieke wijze op het verkeerde been gezet.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Security-act is € 595. Deze gage voor het inhuren van Security-act is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Security-act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Security-act plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Security-act te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Security-act wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Security-act haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Security-act online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Security-act boeken

Bent u benieuwd hoe u Security-act kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Security-act direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Security-act?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Security-act aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op