Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Security-act boeken?

Security-act BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Security-act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Security-act plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Security-act

Alles moet dubbel gecheckt. En dan het liefst nog een keer. Met deze beveiliger op uw feest zal de hilariteit aan de deur geweldig zijn. Een zeer komische act met een dubbele bodem. Goochelaar Jasper kruipt hier in de huid van de bijzondere beveiliger Jimmy, die de meest onverwachte zaken uit de zakken van uw gasten haalt. Een candid camera-experience bij de entree van uw feest of evenement. Grappig, verrassend en onverwacht.

Tot grote verrassing van de gasten zelf, treffen ze een indrukwekkende beveiliger aan de deur. Is hij echt of is dit een grap? Het is toch even spannend wat er gaat gebeuren? Hebben we de uitnodiging niet bij ons? Staan we wel op de gastenlijst? Jasper maakt het u wel even lastig bij de entree van uw familiefeest. Wat weet u eigenlijk over de jarige of jubilaris? Kunt u het oprichtingsjaar van uw bedrijf noemen? Na een korte en grappige veiligheidsinstructie en het raden van een codewoord, wordt er een steekproef uitgevoerd. U zult verrast zijn wat hij allemaal weet te vinden bij vrienden die u dacht te kennen.

Goochelaar Jasper / Security Jimmy maakt hier handig gebruik van zijn vingervlugheid. Overal tovert hij de meest onverwachte zaken vandaan. Een act die u gezien moet hebben en waar gegarandeerd de hele avond over gesproken zal worden!

  • De juiste welkomstact bij bedrijfsfeest of familiedag!
  • Te combineren met Tafelgoochelaar en Centrale Magic Act!
  • Uw gasten op ludieke wijze op het verkeerde been gezet.

Vragen over het boeken van Security-act?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Security-act aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op