Eigenschappen

Prijs:
€ 795
Tijdsduur:
Binnen 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Schoenpoetser & Butler boeken?

Amerikaanse schoenpoetser en butler! James Johnson neemt u mee naar de wereld waar passie, vreugde, hoffelijkheid, charme en een leuke lach nog heel gewoon zijn. Amerika! 

Zoekt u meer dan animatie en meer dan een gastheer? James Johnson is geen film maar werkelijkheid. Zijn Amerikaanse afkomst niet onder stoelen of banken stekend, worden uw gasten met een big American smile ontvangen.

Kunnen uw schoenen wel wat extra glans gebruiken? James Johnson is de 3e generatie real American shoeshiners. Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Hij is de eye-catcher die de toon zet.

Charmant, gastvrij, uitnodigend en verrassend! En dat is nog maar het begin…

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Schoenpoetser & Butler is € 795. Deze gage voor het inhuren van Schoenpoetser & Butler is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Schoenpoetser & Butler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Schoenpoetser & Butler plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Schoenpoetser & Butler te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Schoenpoetser & Butler wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Schoenpoetser & Butler haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Schoenpoetser & Butler online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Schoenpoetser & Butler boeken

Bent u benieuwd hoe u Schoenpoetser & Butler kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Schoenpoetser & Butler direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Schoenpoetser & Butler ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Schoenpoetser & Butler aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op