Eigenschappen

Prijs:
€ 795
Tijdsduur:
Binnen 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Schoenpoetser & Butler boeken?

Schoenpoetser & Butler BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Schoenpoetser & Butler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Schoenpoetser & Butler plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Schoenpoetser & Butler

Amerikaanse schoenpoetser en butler! James Johnson neemt u mee naar de wereld waar passie, vreugde, hoffelijkheid, charme en een leuke lach nog heel gewoon zijn. Amerika! 

Zoekt u meer dan animatie en meer dan een gastheer? James Johnson is geen film maar werkelijkheid. Zijn Amerikaanse afkomst niet onder stoelen of banken stekend, worden uw gasten met een big American smile ontvangen.

Kunnen uw schoenen wel wat extra glans gebruiken? James Johnson is de 3e generatie real American shoeshiners. Met hart en ziel tovert hij de lelijke eendjes onder de schoenen om in prachtige zwanen. Hij is de eye-catcher die de toon zet.

Charmant, gastvrij, uitnodigend en verrassend! En dat is nog maar het begin…

Vragen over het boeken van Schoenpoetser & Butler ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Schoenpoetser & Butler aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op