Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Sandra van Nieuwland boeken?

Deze zangeres kreeg bekendheid door haar deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ Haar versie van ‘More’ die ze daar ten gehoren bracht werd een grote hit.

Ze behaalde nog meer hits en brak record na record. Ze studeerde muziekwetenschappen en zong in verschillende bands (vooral coverbands). Haar vaste band werd ‘Applethree.’

In 2015 werd haar single ‘Hunter’ een grote hit. In dat zelfde jaar deed van Nieuwland mee aan ‘Expeditie Robinson.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sandra van Nieuwland is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Sandra van Nieuwland is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sandra van Nieuwland ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sandra van Nieuwland plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Sandra van Nieuwland

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sandra van Nieuwland te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sandra van Nieuwland wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sandra van Nieuwland haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sandra van Nieuwland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sandra van Nieuwland boeken

Bent u benieuwd hoe u Sandra van Nieuwland kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sandra van Nieuwland direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sandra van Nieuwland?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sandra van Nieuwland aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op