Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Sander Hoogendoorn boeken?

Sander Hoogendoorn presenteerde verschillende programma’s op NPO 3FM. Ook presenteerde hij op KX Radio. In 2015 deed hij mee aan ‘De Slimste Mens’ en in 2017 zat hij in het glazen huis voor 3FM Serious Request.


Sander draait 90's & Nu.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Sander Hoogendoorn is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Sander Hoogendoorn is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Sander Hoogendoorn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sander Hoogendoorn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Sander Hoogendoorn

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sander Hoogendoorn te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sander Hoogendoorn wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Sander Hoogendoorn haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Sander Hoogendoorn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sander Hoogendoorn boeken

Bent u benieuwd hoe u Sander Hoogendoorn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Sander Hoogendoorn direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Sander Hoogendoorn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Sander Hoogendoorn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op