Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Samantha Steenwijk boeken?

Deze Nederlandse zangeres heeft een dijk van een stem. Ze werd in 2009 bekend met het vrolijke nummer ‘Kom Ga Mee Met Mij.’ In 2013 wist Samantha de derde plaats te bemachtigen in het televisieprogramma ‘Bloed Zweet en Tranen’ en haar single ‘Zonder Jou’ werd een grote hit.

Ook ‘Hou Toch Van Mij,’ ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou,’ ‘Proost Op Het Leven’ en ‘Mamma’ werden grote hits.

In 2017 deed Samantha mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en werd tweede. Haar Auditienummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ werd heel populair. Na The Voice is ze vaak op het podium te zien.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Samantha Steenwijk is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Samantha Steenwijk is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Samantha Steenwijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Samantha Steenwijk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Samantha Steenwijk

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Samantha Steenwijk te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Samantha Steenwijk wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Samantha Steenwijk haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Samantha Steenwijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Samantha Steenwijk boeken

Bent u benieuwd hoe u Samantha Steenwijk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Samantha Steenwijk direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Samantha Steenwijk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Samantha Steenwijk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op