Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Samantha Steenwijk boeken?

Samantha Steenwijk BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Samantha Steenwijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Samantha Steenwijk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Samantha Steenwijk

Deze Nederlandse zangeres heeft een dijk van een stem. Ze werd in 2009 bekend met het vrolijke nummer ‘Kom Ga Mee Met Mij.’ In 2013 wist Samantha de derde plaats te bemachtigen in het televisieprogramma ‘Bloed Zweet en Tranen’ en haar single ‘Zonder Jou’ werd een grote hit.

Ook ‘Hou Toch Van Mij,’ ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou,’ ‘Proost Op Het Leven’ en ‘Mamma’ werden grote hits.

In 2017 deed Samantha mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en werd tweede. Haar Auditienummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ werd heel populair. Na The Voice is ze vaak op het podium te zien.


Bekijk optreden van Samantha Steenwijk

Vragen over het boeken van Samantha Steenwijk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Samantha Steenwijk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op