Eigenschappen

Prijs:
€ 5950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ruth Jacott boeken?

Ruth Jacott BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ruth Jacott ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruth Jacott plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ruth Jacott

Ruth Jacott werd geboren in Suriname en verhuisde op haar negende naar Nederland. Op haar zeventiende deed ze mee aan een talentenjacht, wat haar veel aanbiedingen opleverde. Ze stopte met het conservatorium en begon haar loopbaan bij orkesten.

Ze kreeg belangrijke rollen in musicals waaronder in ‘Cats.’ In 1993 mocht ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Ierland met het nummer ‘Vrede.’ In datzelfde jaar had ze samen met Paul de Leeuw een hit met het nummer ‘Blijf Bij Mij.’

Ook werkte ze mee aan albums van o.a. Gerard Joling en René Froger. Ze heeft de titelsong van de film ‘Kruimeltje’ en de tune van de serie ‘Onderweg Naar Morgen‘ ingezongen. In 2011 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

Bekijk optreden van Ruth Jacott

Vragen over het boeken van Ruth Jacott?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ruth Jacott aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op