Eigenschappen

Prijs:
€ 5950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ruth Jacott boeken?

Ruth Jacott werd geboren in Suriname en verhuisde op haar negende naar Nederland. Op haar zeventiende deed ze mee aan een talentenjacht, wat haar veel aanbiedingen opleverde. Ze stopte met het conservatorium en begon haar loopbaan bij orkesten.

Ze kreeg belangrijke rollen in musicals waaronder in ‘Cats.’ In 1993 mocht ze Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Ierland met het nummer ‘Vrede.’ In datzelfde jaar had ze samen met Paul de Leeuw een hit met het nummer ‘Blijf Bij Mij.’

Ook werkte ze mee aan albums van o.a. Gerard Joling en René Froger. Ze heeft de titelsong van de film ‘Kruimeltje’ en de tune van de serie ‘Onderweg Naar Morgen‘ ingezongen. In 2011 deed ze mee aan ‘De Beste Zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ruth Jacott is € 5950. Deze gage voor het inhuren van Ruth Jacott is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ruth Jacott ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ruth Jacott plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ruth Jacott

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruth Jacott te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruth Jacott wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ruth Jacott haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ruth Jacott online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruth Jacott boeken

Bent u benieuwd hoe u Ruth Jacott kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ruth Jacott direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ruth Jacott?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ruth Jacott aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op