Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset/A-set
Vraag offerte aan

Rutger van Barneveld boeken?

Rutger van Barneveld is vooral bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Ik Geloof In Mij.’

Zijn grootste hit was ‘Helena’ in 2013 en in 2021 kwam er een nieuwe versie uit (Helena 2.0). Hij begon met optreden voor vrienden en familie en maakt er altijd een feestje van.

In 2012 won hij een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten. Daardoor mocht hij in 2014 een duet zingen met Frans Duits tijdens diens concert.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rutger van Barneveld is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Rutger van Barneveld is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rutger van Barneveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rutger van Barneveld plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rutger van Barneveld

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rutger van Barneveld te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rutger van Barneveld wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rutger van Barneveld haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rutger van Barneveld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rutger van Barneveld boeken

Bent u benieuwd hoe u Rutger van Barneveld kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rutger van Barneveld direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rutger van Barneveld?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rutger van Barneveld aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op