Eigenschappen

Prijs:
€ 6995
Tijdsduur:
2x 60 minuten
Geluid:
Exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Royal Beat boeken?

Met moddervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de zaal of feesttent op zijn kop zet. 

Geflankeerd door Co2 jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elke festivalweide tot een uitzinnig kookpunt. Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: Die. Zaal. Moet. Plat. 

Check snel de agenda, kom naar een show en laat je onderdompelen in een bad vol hemelse muzikale awesomeness! 

Royal Beat is een superstrakke band met een oogverblindende zangeres.

Royal Beat is écht de sensatie van dit moment!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Royal Beat is € 6995. Deze gage voor het inhuren van Royal Beat is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Royal Beat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Royal Beat plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Royal Beat

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Royal Beat te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Royal Beat wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Royal Beat haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Royal Beat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Royal Beat boeken

Bent u benieuwd hoe u Royal Beat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Royal Beat direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Royal Beat?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Royal Beat aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op