Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
70 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Rowwen Hèze boeken?

Rowwen Hèze BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rowwen Hèze ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rowwen Hèze plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rowwen Hèze

De band Rowwen Hèze werd in 1985 opgericht in America (Limburg) en zingt vooral in het Americaanse dialect. Hun muziek varieert van gevoelige ballads tot snellere nummers.

De band bestond al eerder als ‘The Legendary Texas Four,’ maar ze zochten (en vonden) een nieuwe zanger en veranderden de bandnaam.

In de eerste jaren speelde Rowwen Hèze vooral Engelstalige covers. Verder schreven ze ieder jaar een carnavalsnummer. In 1987 kwam hun debuutalbum uit. Hits van Rowwen Hèze zijn o.a. ‘Bestel Mar.’ 

Inmiddels is Rowwen Hèze niet meer weg te denken uit de Nederlandse poppodia, theaters, feesttenten en zalencircuit.

Gegarandeerd een succes!Bekijk optreden van Rowwen Hèze

Vragen over het boeken van Rowwen Hèze?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rowwen Hèze aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op