Eigenschappen

Prijs:
€ 30000
Tijdsduur:
75-90 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Rowwen Hèze boeken?

De band Rowwen Hèze werd in 1985 opgericht in America (Limburg) en zingt vooral in het Americaanse dialect. Hun muziek varieert van gevoelige ballads tot snellere nummers.

De band bestond al eerder als ‘The Legendary Texas Four,’ maar ze zochten (en vonden) een nieuwe zanger en veranderden de bandnaam.

In de eerste jaren speelde Rowwen Hèze vooral Engelstalige covers. Verder schreven ze ieder jaar een carnavalsnummer. In 1987 kwam hun debuutalbum uit. Hits van Rowwen Hèze zijn o.a. ‘Bestel Mar.’ 

Inmiddels is Rowwen Hèze niet meer weg te denken uit de Nederlandse poppodia, theaters, feesttenten en zalencircuit.

Gegarandeerd een succes!De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rowwen Hèze is € 30000. Deze gage voor het inhuren van Rowwen Hèze is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rowwen Hèze ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rowwen Hèze plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rowwen Hèze

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rowwen Hèze te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rowwen Hèze wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rowwen Hèze haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rowwen Hèze online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rowwen Hèze boeken

Bent u benieuwd hoe u Rowwen Hèze kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rowwen Hèze direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rowwen Hèze?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rowwen Hèze aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op