Eigenschappen

Prijs:
€ 2395
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ronnie Ruysdael boeken?

Ronnie Ruysdael (ook wel koning van de polonaize genoemd) is de perfecte artiest voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt. Hij staat bekend om zijn glitterpakken, bakkebaarden, gouden tanden en sieraden.

Hij zingt eigen liedjes waaronder ‘Dans Je De Hele Nacht Met Mij’ en ‘Eet Veel Bananen.’ Hij heeft altijd een koffer vol cadeaus (zoals vlaggetjes) bij zich die hij tijdens het zingen de zaal in gooit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ronnie Ruysdael is € 2395. Deze gage voor het inhuren van Ronnie Ruysdael is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ronnie Ruysdael ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronnie Ruysdael plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ronnie Ruysdael

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ronnie Ruysdael te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ronnie Ruysdael wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ronnie Ruysdael haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ronnie Ruysdael online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ronnie Ruysdael boeken

Bent u benieuwd hoe u Ronnie Ruysdael kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ronnie Ruysdael direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ronnie Ruysdael?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ronnie Ruysdael aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op