Eigenschappen

Prijs:
€ 2395
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Ronnie Ruysdael boeken?

Ronnie Ruysdael BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ronnie Ruysdael ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronnie Ruysdael plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael (ook wel koning van de polonaize genoemd) is de perfecte artiest voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt. Hij staat bekend om zijn glitterpakken, bakkebaarden, gouden tanden en sieraden.

Hij zingt eigen liedjes waaronder ‘Dans Je De Hele Nacht Met Mij’ en ‘Eet Veel Bananen.’ Hij heeft altijd een koffer vol cadeaus (zoals vlaggetjes) bij zich die hij tijdens het zingen de zaal in gooit.

Bekijk optreden van Ronnie Ruysdael

Vragen over het boeken van Ronnie Ruysdael?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ronnie Ruysdael aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op