Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Rondé boeken?

Deze ‘Indiepop’ band ontstond in 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. In datzelfde jaar deed de groep mee aan de Popronde en werd de single ‘Run’ een grote hit. Er volgden nog meer hits, waaronder ‘We Are One,’ ‘Why Do You Care,’ ‘Naturally’ en ‘Calling.’

In 2021 brachten ze het nummer ‘Hard to Say Goodbye’ uit, wat direct een dikke radiohit werd en hun landelijke bekendheid flink heeft vergroot.

Gage op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rondé is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Rondé is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rondé ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rondé plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rondé

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rondé te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rondé wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rondé haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rondé online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rondé boeken

Bent u benieuwd hoe u Rondé kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rondé direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rondé?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rondé aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op