Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Romy Monteiro boeken?

Deze zangeres deed in 2014 mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en bereikte de kwartfinale. In 2015 speelde ze de hoofdrol van Rachel Marroon in de musical ‘The Bodyguard.’

Romy is de dochter van Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar vader het gezin verliet. Romy studeerde marketing-communicatie.

In 2016 deed ze samen met haar moeder mee aan het televisieprogramma ‘Dance Dance Dance.’ Een eigen cd met covers van hits van Whitney Houston kwam in 2017 uit. Romy presenteert ook veel programma’s. Zo presenteerde ze vanaf 2017 ‘Mijn Vader Is De Beste’ presenteerde ze in 2017 het Junior Songfestival en presenteerde ze DanceSing.

Ook was Romy in 2018 als professional te zien in ‘It Takes 2.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Romy Monteiro is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Romy Monteiro is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Romy Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Romy Monteiro plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Romy Monteiro

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Romy Monteiro te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Romy Monteiro wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Romy Monteiro haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Romy Monteiro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Romy Monteiro boeken

Bent u benieuwd hoe u Romy Monteiro kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Romy Monteiro direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Romy Monteiro?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Romy Monteiro aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op