Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 250 personen
Vraag offerte aan

Romy Monteiro boeken?

Romy Monteiro BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Romy Monteiro ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Romy Monteiro plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Romy Monteiro

Deze zangeres deed in 2014 mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en bereikte de kwartfinale. In 2015 speelde ze de hoofdrol van Rachel Marroon in de musical ‘The Bodyguard.’

Romy is de dochter van Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar vader het gezin verliet. Romy studeerde marketing-communicatie.

In 2016 deed ze samen met haar moeder mee aan het televisieprogramma ‘Dance Dance Dance.’ Een eigen cd met covers van hits van Whitney Houston kwam in 2017 uit. Romy presenteert ook veel programma’s. Zo presenteerde ze vanaf 2017 ‘Mijn Vader Is De Beste’ presenteerde ze in 2017 het Junior Songfestival en presenteerde ze DanceSing.

Ook was Romy in 2018 als professional te zien in ‘It Takes 2.’

Bekijk optreden van Romy Monteiro

Vragen over het boeken van Romy Monteiro?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Romy Monteiro aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op