Eigenschappen

Prijs:
€ 13950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Rolf Sanchez boeken?

Rolf Sanchez kreeg in 2011 bekendheid bij het grote publiek door zijn deelname aan X-Factor. In 2016 verhuisde hij naar Miami en er volgden grote hits.

In 2018 speelde hij in de film ‘Verliefd op Cuba’ en in 2019 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Vanuit dat programma scoort Rolf Sanchez samen met Emma Heesters een gigantische hit met "Pa Olvidarte".

Rolf behoort inmiddels tot één van de meest gevraagde zangers van Nederland. De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rolf Sanchez is € 13950. Deze gage voor het inhuren van Rolf Sanchez is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rolf Sanchez ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rolf Sanchez plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rolf Sanchez

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rolf Sanchez te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rolf Sanchez wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rolf Sanchez haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rolf Sanchez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rolf Sanchez boeken

Bent u benieuwd hoe u Rolf Sanchez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rolf Sanchez direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rolf Sanchez?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rolf Sanchez aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op