Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Rochelle boeken?

Rochelle is een Nederlandse zangeres met Surinaamse roots. In 2011 won ze op haar negentiende X-Factor met haar cover van ‘No Air’ die een grote hit werd. Haar grootste hit tot nu toe is ‘Shotgun’ dat over de hele wereld werd gedraaid.

Ook haar singles ‘All Night Long’ en ‘Way Up’ waren een succes. Ze is ook actief in de modewereld en wordt regelmatig gevraagd als model.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rochelle is € 2250. Deze gage voor het inhuren van Rochelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rochelle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rochelle plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rochelle

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rochelle te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rochelle wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rochelle haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rochelle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rochelle boeken

Bent u benieuwd hoe u Rochelle kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rochelle direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rochelle?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rochelle aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op