Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Robin Borneman boeken?

Robin Borneman BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Robin Borneman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robin Borneman plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Robin Borneman

Zijn muziek zit vol betekenis, poëzie en symboliek. Robin's muziek en teksten zijn vaak portretten van de natuur of van dromen en vaak ook van eenzame personen of plaatsen.

Zijn bijzondere stem wordt omschreven als wanhopig maar mooi. Robin heeft een uniek en divers repertoire opgebouwd dat onder andere blues- en filmmuziek omvat.

Als tiener (opgegroeid in Oss) begon hij met optreden en hij heeft al veel albums uitgebracht. Hij kreeg hij bekendheid in Nederland door zijn zesde album ‘Home’ uit 2012. In 2013 werd hij wereldwijd bekend toen hij ontdekt werd op YouTube.

In 2021 won hij het televisieprogramma ‘We Want More.’

Bekijk optreden van Robin Borneman

Vragen over het boeken van Robin Borneman?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Robin Borneman aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op