Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Rob Stenders boeken?

Rob Stenders BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rob Stenders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Stenders plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rob Stenders

Rob begon in 1980 bij Radio Starlight en stapte een jaar later over naar Radio Paloma. In 1985 begon hij bij de Vara en van 1986 tot 1987 was hij te horen op Radio 3. Later was hij voor de Vara te horen op 3FM. In 1987 stapte hij over naar Veronica.

Daarna was hij te horen op Power FM, Kink FM en NPO Radio 2. Ook is Stenders mede-oprichter van KX Radio, is hij televisiepresentator en schreef hij een autobiografie.

Rob draait 70's & 80's

Bekijk optreden van Rob Stenders

Vragen over het boeken van Rob Stenders?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob Stenders aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op