Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Rob Stenders boeken?

Rob begon in 1980 bij Radio Starlight en stapte een jaar later over naar Radio Paloma. In 1985 begon hij bij de Vara en van 1986 tot 1987 was hij te horen op Radio 3. Later was hij voor de Vara te horen op 3FM. In 1987 stapte hij over naar Veronica.

Daarna was hij te horen op Power FM, Kink FM en NPO Radio 2. Ook is Stenders mede-oprichter van KX Radio, is hij televisiepresentator en schreef hij een autobiografie.

Rob draait 70's & 80's

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rob Stenders is € 1975. Deze gage voor het inhuren van Rob Stenders is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rob Stenders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Stenders plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rob Stenders

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob Stenders te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob Stenders wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rob Stenders haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rob Stenders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob Stenders boeken

Bent u benieuwd hoe u Rob Stenders kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rob Stenders direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rob Stenders?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob Stenders aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op