Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Rob Ronalds boeken?

Deze zanger groeide op in Amsterdam. Als kind wilde hij al graag zingen en op zijn twintigste besloot hij om dit te gaan doen: hij deed mee aan verschillende talentenjachten waarbij hij diverse keren won. Zijn eerste bekendheid kreeg hij in 1992 doordat hij meedeed aan de Soundmixshow.

Sinds 1996 werkte hij twee jaar als publieksentertainer bij ‘Te Land, Ter Zee En In De Lucht’ en twee jaar bij Joop van den Ende. In 2000 begon zijn tv-carrière en werd hij zanger van het Cooldown Café. Zijn single ‘Och Was Ik Maar’ uit 2007 werd éen van zijn grootste successen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rob Ronalds is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Rob Ronalds is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rob Ronalds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Ronalds plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rob Ronalds

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob Ronalds te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob Ronalds wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rob Ronalds haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rob Ronalds online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob Ronalds boeken

Bent u benieuwd hoe u Rob Ronalds kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rob Ronalds direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rob Ronalds?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob Ronalds aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op