Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Rob Ronalds boeken?

Rob Ronalds BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rob Ronalds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Ronalds plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rob Ronalds

Deze zanger groeide op in Amsterdam. Als kind wilde hij al graag zingen en op zijn twintigste besloot hij om dit te gaan doen: hij deed mee aan verschillende talentenjachten waarbij hij diverse keren won. Zijn eerste bekendheid kreeg hij in 1992 doordat hij meedeed aan de Soundmixshow.

Sinds 1996 werkte hij twee jaar als publieksentertainer bij ‘Te Land, Ter Zee En In De Lucht’ en twee jaar bij Joop van den Ende. In 2000 begon zijn tv-carrière en werd hij zanger van het Cooldown Café. Zijn single ‘Och Was Ik Maar’ uit 2007 werd éen van zijn grootste successen.

Bekijk optreden van Rob Ronalds

Vragen over het boeken van Rob Ronalds?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rob Ronalds aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op