Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Rick van Velthuysen boeken?

Rick van Velthuysen begon op zijn 18e bij Vrije Radio Bollenstreek en werkte daarna bij Hofstad Radio. In 1985 werd hij aangenomen bij de KRO en een jaar later ging hij voor de AVRO werken. Hij presenteerde programma´s op Radio 3.

In 1992 ging hij naar Radio 538 waar hij veel programma´s heeft gepresenteerd en hij maakte programma´s voor Fox. Van 2008 tot 2016 werkte hij voor Radio Veronica.

In 2018 ging hij een programma presenteren op NPO Radio 2. Hij is gemeenteraadslid voor de VVD in Elburg.

Rick draait Dance Classics, 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rick van Velthuysen is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Rick van Velthuysen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rick van Velthuysen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rick van Velthuysen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rick van Velthuysen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rick van Velthuysen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rick van Velthuysen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rick van Velthuysen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rick van Velthuysen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rick van Velthuysen boeken

Bent u benieuwd hoe u Rick van Velthuysen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rick van Velthuysen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rick van Velthuysen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rick van Velthuysen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op