Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Rich Magic boeken?

Rich Magic BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Rich Magic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rich Magic plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Rich Magic

Goochelaar Rich Magic staat garant voor absoluut topkwaliteit en bijzonder entertainment van hoogstaand niveau. Zijn jarenlange ervaring en professionele aanpak, zorgen ervoor dat u en uw gasten een bijzondere avond beleven, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Deze moderne artiest presenteert een frisse act met magic, mindreading en zakkenrollen. Hij treedt meer dan 150 keer per jaar op zowel zakelijke als particuliere events.

Boek dan deze goochelaar voor uw aankomende feest!

Rich Magic is niet voor niets één van de meest geboekte goochelaars van Nederland!

Bekijk optreden van Rich Magic

Vragen over het boeken van Rich Magic?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rich Magic aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op