Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Rich Magic boeken?

Goochelaar Rich Magic staat garant voor absoluut topkwaliteit en bijzonder entertainment van hoogstaand niveau. Zijn jarenlange ervaring en professionele aanpak, zorgen ervoor dat u en uw gasten een bijzondere avond beleven, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Deze moderne artiest presenteert een frisse act met magic, mindreading en zakkenrollen. Hij treedt meer dan 150 keer per jaar op zowel zakelijke als particuliere events.

Boek dan deze goochelaar voor uw aankomende feest!

Rich Magic is niet voor niets één van de meest geboekte goochelaars van Nederland!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rich Magic is € 995. Deze gage voor het inhuren van Rich Magic is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rich Magic ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rich Magic plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rich Magic

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rich Magic te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rich Magic wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rich Magic haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rich Magic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rich Magic boeken

Bent u benieuwd hoe u Rich Magic kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rich Magic direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rich Magic?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rich Magic aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op