Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
25-90 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Renzo Kazàn - The Magic Man boeken?

Renzo Kazàn - The Magic Man

Nadat hij 27 jaar lang als illusionist de wereld heeft rondgereisd, focust Renzo Kazàn zich nu volledig op zijn solo-optredens. Met zijn close-up en stand-up magic levert hij een betoverende bijdrage aan exclusieve feesten en events. 

SHOWS

CLOSE-UP MAGIC: 60 tot 90 MIN WALK AROUND €1450 

STAGE MAGIC: 25 MIN ON STAGE €1450 

Een combinatie van beide show is ook mogelijk, vanaf €2250 


Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk waarbij uw bedrijf of organisatie verwerkt wordt in de show!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Renzo Kazàn - The Magic Man is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Renzo Kazàn - The Magic Man is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Renzo Kazàn - The Magic Man ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Renzo Kazàn - The Magic Man plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Renzo Kazàn - The Magic Man

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Renzo Kazàn - The Magic Man te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Renzo Kazàn - The Magic Man wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Renzo Kazàn - The Magic Man haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Renzo Kazàn - The Magic Man online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Renzo Kazàn - The Magic Man boeken

Bent u benieuwd hoe u Renzo Kazàn - The Magic Man kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Renzo Kazàn - The Magic Man direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Renzo Kazàn - The Magic Man?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Renzo Kazàn - The Magic Man aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op