Eigenschappen

Prijs:
€ 675
Tijdsduur:
4x50 minuten
Geluid:
Geluid tot 175 personen
Vraag offerte aan

Rens de Ronde (zanger/pianist) boeken?

Rens de Ronde, zanger/pianist brengt lekker in het gehoor liggende jazzy, ‘easy listening’ evergreens, swingende herkenbare jazz-standards, american songbook etc., soft popsongs, bossa’s, chansons. Sfeervolle achtergrondmuziek.

Als de gelegenheid zich voordoet inspelen op menig melige meezinger van  de Parelvissers , via Hazes tot Ketelbinkie en weer terug. 

Rens is vaste pianist/zanger van de Holland America Line (3 maanden per jaar) en in wintersportgebied Gerlos in Tirol.

Rens is tegen meerprijs ook te boeken met saxofonist en/of zangeres en maakt ook muziek en tekst op maat. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Rens de Ronde (zanger/pianist) is € 675. Deze gage voor het inhuren van Rens de Ronde (zanger/pianist) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Rens de Ronde (zanger/pianist) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rens de Ronde (zanger/pianist) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Rens de Ronde (zanger/pianist)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rens de Ronde (zanger/pianist) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rens de Ronde (zanger/pianist) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Rens de Ronde (zanger/pianist) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Rens de Ronde (zanger/pianist) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rens de Ronde (zanger/pianist) boeken

Bent u benieuwd hoe u Rens de Ronde (zanger/pianist) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Rens de Ronde (zanger/pianist) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Rens de Ronde (zanger/pianist)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Rens de Ronde (zanger/pianist) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op