Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

René Schuurmans boeken?

René Schuurmans BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van René Schuurmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Schuurmans plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over René Schuurmans

René Schuurmans groeide met vier broers en drie zussen op aan het Maaskantje. Zijn vader had een café-discotheek waardoor René ook opgroeide met muziek. Eigenlijk wilde hij dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek. Hij drumde tijdens jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en zong tijdens feesten en partijen.

Hij vormde vijf jaar lang een duo met zijn zus Astrid, maar sinds 2004 zingt hij solo. René heeft veel singles en albums uitgebracht.

In 2007 brak hij landelijk door met het nummer ‘Laat de zon in je hart.’

Bekijk optreden van René Schuurmans

Vragen over het boeken van René Schuurmans?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte René Schuurmans aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op