Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

René le Blanc boeken?

René le Blanc BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van René le Blanc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René le Blanc plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over René le Blanc

René le Blanc werd vooral bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Ik Geloof In Mij’ en zijn hit ‘If I Tell You.’ Door zijn warme diepe stem, zijn muziekstijl en zijn uitstraling wordt hij ook wel de Nederlandse Engelbert Humperdinck genoemd.

In 2009 begon hij Nederlandstalige singels uit te brengen en in 2011 bracht hij een Duitstalige single uit. In 2020 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Ik Geloof In Mij’ en het nummer ‘If I Tell You’ dat hij daar uitbracht werd een grote hit. 

René le Blanc is inmiddels een graag geziene artiest op de podia!

Bekijk optreden van René le Blanc

Vragen over het boeken van René le Blanc?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte René le Blanc aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op