Eigenschappen

Prijs:
€ 11500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

René Froger boeken?

Deze Amsterdamse zanger ziet zijn muzikale ouders als zijn grote voorbeelden en in het café van zijn vader zong hij als kind zijn eerste noten. Nadat René een talentenshow won mocht hij als prijs met anderen meedraaien.

In 1979 nam hij zijn eerste liedje ‘Disco A La carte’ op. In 1987 bracht René zijn eerste echte single ‘love Leave Me’ uit. Ook het nummer ‘Een Eigen Huis’ werd een grote hit en betekende zijn definitieve doorbraak.

René scoorde hit na hit en kwam bij de Toppers terecht, met wie hij meedeed aan het Eurovisie Songfestival.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van René Froger is € 11500. Deze gage voor het inhuren van René Froger is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van René Froger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Froger plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van René Froger

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om René Froger te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u René Froger wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met René Froger haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u René Froger online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

René Froger boeken

Bent u benieuwd hoe u René Froger kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

René Froger direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van René Froger?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte René Froger aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op