Eigenschappen

Prijs:
€ 11500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

René Froger boeken?

René Froger BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van René Froger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van René Froger plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over René Froger

Deze Amsterdamse zanger ziet zijn muzikale ouders als zijn grote voorbeelden en in het café van zijn vader zong hij als kind zijn eerste noten. Nadat René een talentenshow won mocht hij als prijs met anderen meedraaien.

In 1979 nam hij zijn eerste liedje ‘Disco A La carte’ op. In 1987 bracht René zijn eerste echte single ‘love Leave Me’ uit. Ook het nummer ‘Een Eigen Huis’ werd een grote hit en betekende zijn definitieve doorbraak.

René scoorde hit na hit en kwam bij de Toppers terecht, met wie hij meedeed aan het Eurovisie Songfestival.

Bekijk optreden van René Froger

Vragen over het boeken van René Froger?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte René Froger aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op