Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Ramon Verkoeien boeken?

Ramon begon zijn loopbaan bij Omroep Venraai. Daarna werkte hij bij Maasland Radio, Radio Decibel en Yoring FM. Hij werkte bij de BNN en presenteerde programma’s op 3FM.

Ramon draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ramon Verkoeien is € 1950. Deze gage voor het inhuren van Ramon Verkoeien is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ramon Verkoeien ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ramon Verkoeien plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ramon Verkoeien

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ramon Verkoeien te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ramon Verkoeien wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ramon Verkoeien haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ramon Verkoeien online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ramon Verkoeien boeken

Bent u benieuwd hoe u Ramon Verkoeien kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ramon Verkoeien direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ramon Verkoeien?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ramon Verkoeien aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op