Eigenschappen

Prijs:
€ 2195
Tijdsduur:
45 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Ramana boeken?

Miljoenen mensen keken wekelijks naar de SBS6 kijkcijferhit ‘De Nieuwe Uri Geller’ waarin mentalist Uri Geller op zoek ging naar zijn opvolger. In een zinderende finale liet Ramana wederom fascinerende acts zien. Uri Geller was diep onder de indruk van deze act en heeft een waardige opvolger gevonden.

Ramana is als mysterie-entertainer in te huren voor speciale gelegenheden, evenementen en feesten. Hij ontwikkelt en verzorgt samen met zijn creatief compagnon Chriss verschillende soorten optredens, indoor of outdoor uit te voeren. De magic acts zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Ramana is te boeken als:

- Zweefact, 45 minuten, vanaf €2195

- Close-Up Magic, 45 minuten, vanaf €2195

- Podiumact, 25 minuten vanaf €2495De prijs (richtprijs) voor het boeken van Ramana is € 2195. Deze gage voor het inhuren van Ramana is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Ramana ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ramana plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Ramana

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ramana te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ramana wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Ramana haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Ramana online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ramana boeken

Bent u benieuwd hoe u Ramana kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Ramana direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Ramana?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ramana aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op