Eigenschappen

Prijs:
€ 2195
Tijdsduur:
45 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Ramana boeken?

Ramana BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Ramana ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ramana plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Ramana

Miljoenen mensen keken wekelijks naar de SBS6 kijkcijferhit ‘De Nieuwe Uri Geller’ waarin mentalist Uri Geller op zoek ging naar zijn opvolger. In een zinderende finale liet Ramana wederom fascinerende acts zien. Uri Geller was diep onder de indruk van deze act en heeft een waardige opvolger gevonden.

Ramana is als mysterie-entertainer in te huren voor speciale gelegenheden, evenementen en feesten. Hij ontwikkelt en verzorgt samen met zijn creatief compagnon Chriss verschillende soorten optredens, indoor of outdoor uit te voeren. De magic acts zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Ramana is te boeken als:

- Zweefact, 45 minuten, vanaf €2195

- Close-Up Magic, 45 minuten, vanaf €2195

- Podiumact, 25 minuten vanaf €2495Bekijk optreden van Ramana

Vragen over het boeken van Ramana?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Ramana aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op