Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Raffaela Paton boeken?

Raffaëla Paton won de derde editie van de talentenjacht Idols en maakte deel uit van de meidengroep ‘Monroe.’

In 2010 deed ze mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ en in 2012 aan het Nationaal Songfestival. Tegenwoordig is ze zangeres van de popgroep iDANCE.

In 2004 deed ze mee aan Popstars en in 2016-2017 speelde ze in de musical ‘Hair.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Raffaela Paton is € 1975. Deze gage voor het inhuren van Raffaela Paton is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Raffaela Paton ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Raffaela Paton plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Raffaela Paton

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Raffaela Paton te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Raffaela Paton wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Raffaela Paton haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Raffaela Paton online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Raffaela Paton boeken

Bent u benieuwd hoe u Raffaela Paton kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Raffaela Paton direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Raffaela Paton?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Raffaela Paton aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op