Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Racoon boeken?

Racoon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Racoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Racoon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Racoon

Zanger Bart van der Weide en gitarist Dennis Huige zaten voor Racoon tot 1996 in de hardrockgroep ‘Vict’em.’ Daarna ging Dennis gitaar spelen en Bart schreef er teksten bij. In 1997 kwamen Stefan de Kroon (basgitaar) en Paul Bukkens (drums) erbij en Racoon bracht een demo uit.

In 2000 kwam het debuutalbum uit en ‘Feel Like Flying’ werd een megahit. Ook ‘Blue Days’ werd een hit. Door hun derde album in 2005 kregen ze nog meer bekendheid in Nederland en op dit album stond de hit ‘Love You More.’

Ook ‘Lucky All My Life,’ ‘No Mercy,’ ‘Took A Hit’ en ‘Oceaan’ werden hits. In 2013 schreef Racoon het themanummer voor Serious Request. Stefan de Kroon stopte in 2017 met Racoon en werd vervangen door Maarten van Damme.

Bekijk optreden van Racoon

Vragen over het boeken van Racoon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Racoon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op