Eigenschappen

Prijs:
€ 52500
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Racoon boeken?

Zanger Bart van der Weide en gitarist Dennis Huige zaten voor Racoon tot 1996 in de hardrockgroep ‘Vict’em.’ Daarna ging Dennis gitaar spelen en Bart schreef er teksten bij. In 1997 kwamen Stefan de Kroon (basgitaar) en Paul Bukkens (drums) erbij en Racoon bracht een demo uit.

In 2000 kwam het debuutalbum uit en ‘Feel Like Flying’ werd een megahit. Ook ‘Blue Days’ werd een hit. Door hun derde album in 2005 kregen ze nog meer bekendheid in Nederland en op dit album stond de hit ‘Love You More.’

Ook ‘Lucky All My Life,’ ‘No Mercy,’ ‘Took A Hit’ en ‘Oceaan’ werden hits. In 2013 schreef Racoon het themanummer voor Serious Request. Stefan de Kroon stopte in 2017 met Racoon en werd vervangen door Maarten van Damme.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Racoon is € 52500. Deze gage voor het inhuren van Racoon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Racoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Racoon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Racoon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Racoon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Racoon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Racoon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Racoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Racoon boeken

Bent u benieuwd hoe u Racoon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Racoon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Racoon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Racoon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op