Eigenschappen

Prijs:
€ 9995
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
in overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Queen Must Go On boeken?

De coverband Queen Must Go On bestaat uit vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Queen. Ze brengen alle bekende nummers, zoals ‘Don’t Stop Me Now,’ ‘The Show Must Go On,’ ‘We Are The Champions’ en ‘Bohemian Rhapsody.

In 2021 deed de band mee aan de talentenjacht ‘We Want More.’ Ook deed Queen Must Go On in 2022 mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’ Zij behoorden tot de winnaars van deze battle en mochten hierdoor optreden in de ZIGGO Dome.


Opties XL

Deze show is ook te boeken inclusief geluid en met de originele lichtshow, trappen etc. van Queen. Prijs op aanvraag


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Queen Must Go On is € 9995. Deze gage voor het inhuren van Queen Must Go On is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Queen Must Go On ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Queen Must Go On plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Queen Must Go On

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Queen Must Go On te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Queen Must Go On wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Queen Must Go On haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Queen Must Go On online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Queen Must Go On boeken

Bent u benieuwd hoe u Queen Must Go On kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Queen Must Go On direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Queen Must Go On?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Queen Must Go On aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op