Eigenschappen

Prijs:
€ 4500
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
in overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Queen Must Go On boeken?

Queen Must Go On BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Queen Must Go On ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Queen Must Go On plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Queen Must Go On

De coverband Queen Must Go On bestaat uit vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Queen. Ze brengen alle bekende nummers, zoals ‘Don’t Stop Me Now,’ ‘The Show Must Go On,’ ‘We Are The Champions’ en ‘Bohemian Rhapsody.

In 2021 deed de band mee aan de talentenjacht ‘We Want More.’ Ook deed Queen Must Go On in 2022 mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’ Zij behoorden tot de winnaars van deze battle en mochten hierdoor optreden in de ZIGGO Dome.


Opties XL

Deze show is ook te boeken inclusief geluid en met de originele lichtshow, trappen etc. van Queen voor €5995 ex.


Bekijk optreden van Queen Must Go On

Vragen over het boeken van Queen Must Go On?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Queen Must Go On aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op