Eigenschappen

Prijs:
€ 4495
Tijdsduur:
2x75 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Proost! boeken?

PROOST zet met liefde, passie en veel plezier elk feest op zijn kop. Tijdens de show komen er veel hits en confetti voorbij. PROOST speelt bij verschillende gelegenheden.

De band bestaat uit zes muzikanten: Sam Janssen (zang) Annemiek Vendelmans (zang) Roel Weerts (gitaar) Wesley van Bergen (bas) Rico Hendriks (toetsen) en Dennis Geraads (drums). Het is ook mogelijk om DJ Ricky Corony erbij te boeken.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Proost! is € 4495. Deze gage voor het inhuren van Proost! is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Proost! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Proost! plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Proost! te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Proost! wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Proost! haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Proost! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Proost! boeken

Bent u benieuwd hoe u Proost! kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Proost! direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Proost!?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Proost! aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op