Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
3x 45 minuten
Geluid:
tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

PROJECT X boeken?

PROJECT X gooit alle remmen los en pakt iedereen in tijdens hun optredens. Niemand uitgezonderd, iedereen hoort erbij en samen gaan we compleet uit onze plaat! Coverband PROJECT X boeken? Een slimme keuze! Deze nieuwe coverband weet namelijk perfect hoe ze elke feesttent vakkundig overhoop moeten halen.

Vol enthousiasme storten de muzikanten zich op ieder publiek om ze vast te pakken en nooit meer los te laten. Gesteund door een dikke lichtshow vol vette SFX maakt PROJECT X van ieder event een compleet ‘uit de hand gelopen’ feestje!De prijs (richtprijs) voor het boeken van PROJECT X is € 2975. Deze gage voor het inhuren van PROJECT X is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van PROJECT X ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van PROJECT X plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van PROJECT X

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om PROJECT X te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u PROJECT X wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met PROJECT X haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u PROJECT X online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

PROJECT X boeken

Bent u benieuwd hoe u PROJECT X kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

PROJECT X direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van PROJECT X?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte PROJECT X aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op