Eigenschappen

Prijs:
€ 4495
Tijdsduur:
3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

PPM Band boeken?

PPM is een band die altijd en overal zorgt voor een uitzinnig publiek. Ze staan bekend om hun muzikaliteit, performance en interactiviteit. Deze band heeft bestaan in verschillende bezettingen en kent vele hoogtepunten.


De band neemt standaard een LED-Wall, Confettishooters en CO2 mee. Flames is op aanvraag mogelijk.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van PPM Band is € 4495. Deze gage voor het inhuren van PPM Band is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van PPM Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van PPM Band plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van PPM Band

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om PPM Band te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u PPM Band wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met PPM Band haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u PPM Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

PPM Band boeken

Bent u benieuwd hoe u PPM Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

PPM Band direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van PPM Band?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte PPM Band aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op