Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY boeken?

POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY

Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen.

De stem van Bert is nauwelijks van die van the Police voorman Sting te onderscheiden. Bert heeft ook niet voor niets al menig lokale soundmix show gewonnen met zijn vertolking van Message in a Bottle. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist. 

Samen met zijn neef Erik, die al van jongs af aan gefascineerd is door het drumspel van Stewart Copeland, vormt hij de motor achter de band. Erik heeft voordat hij begon met Synchronicity zeer veel ervaring opgedaan in professionele top 40 bands. Hij verzorgt ook alle achtergrond zangpartijen. 

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen.

Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt!

Bekijk optreden van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY

Vragen over het boeken van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op