Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY boeken?

Synchronicity is dé Nederlandse Police tribute band. Deze band laat de sound van The Police weer herleven met een spetterende live act waarin alle Police hits en meer voorbijkomen.

De stem van Bert is nauwelijks van die van the Police voorman Sting te onderscheiden. Bert heeft ook niet voor niets al menig lokale soundmix show gewonnen met zijn vertolking van Message in a Bottle. Naast een uitstekende zanger is hij ook een strakke bassist. 

Samen met zijn neef Erik, die al van jongs af aan gefascineerd is door het drumspel van Stewart Copeland, vormt hij de motor achter de band. Erik heeft voordat hij begon met Synchronicity zeer veel ervaring opgedaan in professionele top 40 bands. Hij verzorgt ook alle achtergrond zangpartijen. 

Het geheel wordt gecomplementeerd door Marnix die de eigenzinnige gitaarpartijen van Andy Sumners voor zijn rekening neemt. Marnix heeft altijd al een voorliefde gehad voor een drie-mans band zodat hij de volledige vrijheid krijgt om de melodiepartijen in te vullen.

Een en ander resulteert daardoor vaak in verrassende improvisatiepartijen, wat een live optreden van Synchronicity altijd interessant maakt!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY boeken

Bent u benieuwd hoe u POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte POLICE TRIBUTE BAND - SYNCHRONICITY aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op