Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30-45 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Peter Koelewijn boeken?

Peter Koelewijn BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Peter Koelewijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Koelewijn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Peter Koelewijn

Peter Koelewijn werd geboren in Eindhoven als zoon van een vishandelaar en was al vroeg fan van popmuziek. Op zijn dertiende kreeg hij zijn eerste gitaar en niet lang daarna begon hij liedjes te schrijven. Hij begon zijn eerste bandje met drie leden die later ook deel uit zouden maken van ‘Peter En Zijn Rockets.’ Later kwam er ook een saxofonist bij de band.

Peter wilde de Rock & Roll-richting op. Hij was hierbij geïnspireerd door andere rockmuziek, maar ook door de Amerikaanse soldaten die in de jaren 50 naar Eindhoven kwamen. In 1960 werd Koelewijn Leerling-journalist bij het Eindhovens Dagblad, waar hij twee jaar later zijn opleiding voltooide.

In 1959 nam hij zijn eerste nummer ‘Kom Van Dat Dak Af’ op, dat Peter maar een paar dagen voor de auditie bij de platenmaatschappij geschreven had en dat eigenlijk bedoeld was als ‘extratje’ (het nummer werd in de treincoupé op weg naar de auditie geoefend). 

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Laat Me Los.’ Ook namen ze een nummer op samen met Anneke Grönloh, die bij Peter op school zat. Koelewijn produceert ook muziek voor anderen, waaronder voor zijn oude bandleden, een liedje voor Johan Cruyff en een songfestivalinzending.

Bekijk optreden van Peter Koelewijn

Vragen over het boeken van Peter Koelewijn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Peter Koelewijn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op