Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30-45 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Peter Koelewijn boeken?

Peter Koelewijn werd geboren in Eindhoven als zoon van een vishandelaar en was al vroeg fan van popmuziek. Op zijn dertiende kreeg hij zijn eerste gitaar en niet lang daarna begon hij liedjes te schrijven. Hij begon zijn eerste bandje met drie leden die later ook deel uit zouden maken van ‘Peter En Zijn Rockets.’ Later kwam er ook een saxofonist bij de band.

Peter wilde de Rock & Roll-richting op. Hij was hierbij geïnspireerd door andere rockmuziek, maar ook door de Amerikaanse soldaten die in de jaren 50 naar Eindhoven kwamen. In 1960 werd Koelewijn Leerling-journalist bij het Eindhovens Dagblad, waar hij twee jaar later zijn opleiding voltooide.

In 1959 nam hij zijn eerste nummer ‘Kom Van Dat Dak Af’ op, dat Peter maar een paar dagen voor de auditie bij de platenmaatschappij geschreven had en dat eigenlijk bedoeld was als ‘extratje’ (het nummer werd in de treincoupé op weg naar de auditie geoefend). 

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Laat Me Los.’ Ook namen ze een nummer op samen met Anneke Grönloh, die bij Peter op school zat. Koelewijn produceert ook muziek voor anderen, waaronder voor zijn oude bandleden, een liedje voor Johan Cruyff en een songfestivalinzending.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Peter Koelewijn is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Peter Koelewijn is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Peter Koelewijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Koelewijn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Peter Koelewijn

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Peter Koelewijn te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Peter Koelewijn wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Peter Koelewijn haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Peter Koelewijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Peter Koelewijn boeken

Bent u benieuwd hoe u Peter Koelewijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Peter Koelewijn direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Peter Koelewijn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Peter Koelewijn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op