Eigenschappen

Prijs:
€ 2395
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

Peter Beense boeken?

Peter Beense BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Peter Beense ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Beense plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Peter Beense

Deze Amsterdamse zanger zong als kind al op de zolderkamer met een cassetterecorder en een mengpaneel zijn eerste eigen liedjes in. Hij werd fan van André Hazes en ging zich richten op Nederlandstalige muziek.

Zijn eerste optreden was in het café van de vader van René Froger. Beense behaalde een diploma voor brood- en banketbakker, maar hij was meer geïnteresseerd in de horeca.

Peter Beense heeft veel hits op zijn naam staan en heeft al in veel theaters gestaan. In 1993 opende hij zijn eigen café, dat hij in 2013 verkocht. Hij is ook acteur en speelde in meerdere films.

Bekijk optreden van Peter Beense

Vragen over het boeken van Peter Beense?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Peter Beense aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op