Eigenschappen

Prijs:
€ 2795
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset of geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

Peter Beense boeken?

Deze Amsterdamse zanger zong als kind al op de zolderkamer met een cassetterecorder en een mengpaneel zijn eerste eigen liedjes in. Hij werd fan van André Hazes en ging zich richten op Nederlandstalige muziek.

Zijn eerste optreden was in het café van de vader van René Froger. Beense behaalde een diploma voor brood- en banketbakker, maar hij was meer geïnteresseerd in de horeca.

Peter Beense heeft veel hits op zijn naam staan en heeft al in veel theaters gestaan. In 1993 opende hij zijn eigen café, dat hij in 2013 verkocht. Hij is ook acteur en speelde in meerdere films.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Peter Beense is € 2795. Deze gage voor het inhuren van Peter Beense is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Peter Beense ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Beense plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Peter Beense

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Peter Beense te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Peter Beense wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Peter Beense haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Peter Beense online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Peter Beense boeken

Bent u benieuwd hoe u Peter Beense kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Peter Beense direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Peter Beense?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Peter Beense aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op