Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Paul Rabbering boeken?

Paul Rabbering werkt voor NPO Radio 2 en tot 2016 voor NPO Radio 3FM. Hij werd geboren in Ette-Leur, maar verhuisde naar Emmeloord. Hij presenteerde verschillende programma’s op de lokale radio. Daarna ging hij jingles produceren.

Hij studeerde aan de School of Media. In 2000 mocht hij deelnemen aan de dj-opleiding van Radio 538. Nog geen week later kreeg hij een baan bij BNN waar hij ook stage kon lopen voor de opleiding journalistiek en zich kon ontwikkelen tot dj. Bij BNN deed hij alle vormgeving en voice-over-werk voor televisieprogramma’s.

In 2004 stapte hij over naar de KRO. Hij presenteerde programma’s op 3FM en NPO Radio 2 en was de voice-over van het televisieprogramma ‘de Reünie.

Sinds 2018 presenteert hij programma’s bij de Avro Tros. In het seizoen 2006-2007 won hij ‘Wie Is De Mol.’ Hij zat drie keer in het glazen huis voor 3FM Serious Request.

Paul draait 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Paul Rabbering is € 1950. Deze gage voor het inhuren van Paul Rabbering is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Paul Rabbering ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Rabbering plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Paul Rabbering

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paul Rabbering te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paul Rabbering wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Paul Rabbering haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Paul Rabbering online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paul Rabbering boeken

Bent u benieuwd hoe u Paul Rabbering kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Paul Rabbering direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Paul Rabbering?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Paul Rabbering aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op