Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Paul-Rabbering boeken?

Paul-Rabbering BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Paul-Rabbering ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul-Rabbering plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Paul-Rabbering

Paul Rabbering werkt voor NPO Radio 2 en tot 2016 voor NPO Radio 3FM. Hij werd geboren in Ette-Leur, maar verhuisde naar Emmeloord. Hij presenteerde verschillende programma’s op de lokale radio. Daarna ging hij jingles produceren.

Hij studeerde aan de School of Media. In 2000 mocht hij deelnemen aan de dj-opleiding van Radio 538. Nog geen week later kreeg hij een baan bij BNN waar hij ook stage kon lopen voor de opleiding journalistiek en zich kon ontwikkelen tot dj. Bij BNN deed hij alle vormgeving en voice-over-werk voor televisieprogramma’s.

In 2004 stapte hij over naar de KRO. Hij presenteerde programma’s op 3FM en NPO Radio 2 en was de voice-over van het televisieprogramma ‘de Reünie.

Sinds 2018 presenteert hij programma’s bij de Avro Tros. In het seizoen 2006-2007 won hij ‘Wie Is De Mol.’ Hij zat drie keer in het glazen huis voor 3FM Serious Request.

Paul draait 90's & Nu

Bekijk optreden van Paul-Rabbering

Vragen over het boeken van Paul-Rabbering?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Paul-Rabbering aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op