Eigenschappen

Prijs:
€ 5995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Paul de Munnik boeken?

Paul de Munnik is bekend van het duo ‘Acda en de Munnik.’ In zijn jeugd zong hij in het kerkkoor van zijn moeder en speelde in een band.

Hij studeerde aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Hier gaf hij later ook les en leerde hij Thomas Acda kennen. De Munnik was te zien in verschillende televisieseries.

Gage (indicatie) €5995

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Paul de Munnik is € 5995. Deze gage voor het inhuren van Paul de Munnik is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Paul de Munnik ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul de Munnik plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Paul de Munnik

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paul de Munnik te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paul de Munnik wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Paul de Munnik haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Paul de Munnik online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paul de Munnik boeken

Bent u benieuwd hoe u Paul de Munnik kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Paul de Munnik direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Paul de Munnik?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Paul de Munnik aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op