Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Pascal Redeker boeken?

Pascal Redeker BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Pascal Redeker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pascal Redeker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Pascal Redeker

Pascal Redeker is bekend van hits als ‘Lieve Mathilde,’ ‘Twee Bruine Ogen,’ ‘Kijk Om Je Heen,’ ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar De Kroeg’ maar hij zingt ook covers. Hij zingt van Hazes tot house, zolang er maar een feestje wordt gebouwd.

Van 2007 tot 2019 was hij een van de vaste huiszangers van ‘Café Bolle Jan.’ In 2015 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet & Tranen.’ In 2018 kwam zijn debuutalbum uit en de single ‘Naar De Kroeg’ werd een grote hit.

Bekijk optreden van Pascal Redeker

Vragen over het boeken van Pascal Redeker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Pascal Redeker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op