Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Pascal Redeker boeken?

Pascal Redeker is bekend van hits als ‘Lieve Mathilde,’ ‘Twee Bruine Ogen,’ ‘Kijk Om Je Heen,’ ‘Dansen Tot De Zon Opkomt’ en ‘Naar De Kroeg’ maar hij zingt ook covers. Hij zingt van Hazes tot house, zolang er maar een feestje wordt gebouwd.

Van 2007 tot 2019 was hij een van de vaste huiszangers van ‘Café Bolle Jan.’ In 2015 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet & Tranen.’ In 2018 kwam zijn debuutalbum uit en de single ‘Naar De Kroeg’ werd een grote hit.

In 2022 deed hij mee aan het TV-programma 'de Hollandse Nieuwe' waar hij de finale bereikte en uiteindelijk de tweede plaats behaalde met het nummer "Jij bent het leven voor mij". 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Pascal Redeker is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Pascal Redeker is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Pascal Redeker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pascal Redeker plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Pascal Redeker

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pascal Redeker te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pascal Redeker wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Pascal Redeker haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Pascal Redeker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pascal Redeker boeken

Bent u benieuwd hoe u Pascal Redeker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Pascal Redeker direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Pascal Redeker?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Pascal Redeker aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op