Eigenschappen

Prijs:
€ 2750
Tijdsduur:
2x60 of 3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Party Criminals boeken?

Party Criminals BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Party Criminals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Criminals plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Party Criminals

Stefan Therone zingt, Dominique Meuwes speelt bas, Gert Meuwes speelt toetsen, Patrick van Vlooten speelt gitaar en Paul van Hese speelt drums. Deze muzikale criminelen zorgen voor hilariteit, muzikale hoogstandjes en gezelligheid.

Tijdens hun show komen veel hits voorbij, ze vliegen met mash-ups door alle jaren en genres heen en vuurwerk en confettiekanonnen maken het feest compleet. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

Bekijk optreden van Party Criminals

Vragen over het boeken van Party Criminals?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Party Criminals aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op