Eigenschappen

Prijs:
€ 3795
Tijdsduur:
2x60 of 3x45 minuten
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Party Criminals boeken?

Stefan Therone zingt, Dominique Meuwes speelt bas, Gert Meuwes speelt toetsen, Patrick van Vlooten speelt gitaar en Paul van Hese speelt drums. Deze muzikale criminelen zorgen voor hilariteit, muzikale hoogstandjes en gezelligheid.

Tijdens hun show komen veel hits voorbij, ze vliegen met mash-ups door alle jaren en genres heen en vuurwerk en confettiekanonnen maken het feest compleet. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Party Criminals is € 3795. Deze gage voor het inhuren van Party Criminals is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Party Criminals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Criminals plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Party Criminals

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Party Criminals te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Party Criminals wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Party Criminals haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Party Criminals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Party Criminals boeken

Bent u benieuwd hoe u Party Criminals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Party Criminals direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Party Criminals?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Party Criminals aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op