Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Party Animals boeken?

De Party Animals zijn authentiek Nederlands party-erfgoed. Ze zijn voortgekomen uit de gabbercultuur in de jaren 90 en gaan inmiddels vrolijk hakkend langs veel grote evenementen.

Een echte klassieker is ‘Have You Ever Been Mellow’ dat een grote hit werd. De Party Animals verjongen voortdurend en de bezetting wisselt doorlopend. Het begon allemaal met een remix van ‘I Wanna Be A Hippy’ van Technohead die een grote hit werd.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Party Animals is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Party Animals is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Party Animals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Animals plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Party Animals

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Party Animals te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Party Animals wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Party Animals haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Party Animals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Party Animals boeken

Bent u benieuwd hoe u Party Animals kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Party Animals direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Party Animals?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Party Animals aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op