Eigenschappen

Prijs:
€ 2675
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Party Animals boeken?

Party Animals BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Party Animals ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Party Animals plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Party Animals

De Party Animals zijn authentiek Nederlands party-erfgoed. Ze zijn voortgekomen uit de gabbercultuur in de jaren 90 en gaan inmiddels vrolijk hakkend langs veel grote evenementen.

Een echte klassieker is ‘Have You Ever Been Mellow’ dat een grote hit werd. De Party Animals verjongen voortdurend en de bezetting wisselt doorlopend. Het begon allemaal met een remix van ‘I Wanna Be A Hippy’ van Technohead die een grote hit werd.

Bekijk optreden van Party Animals

Vragen over het boeken van Party Animals?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Party Animals aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op