Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
2x60 +1x30 minuten
Geluid:
Geluid tot 1500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Papa di Grazzi boeken?

Pappa di Grazzi staat bekend om mooie dames, korte rokjes, malle acts, muzikaliteit, veelzijdigheid en een verrassend repertoire. Albert (de leider van de band) was ook de zanger van de hitsingle ‘O’ van Melrose die tijdens de show ook te horen zal zijn.

De band bestaat verder uit Tietske Folkerts en Daniëlle Gombert (trompet en saxofoon), Anton Strijks (toetsen en accordeon), Daniël Hartung (bas), Hendrik Jan de Jong (gitaar) en Joran Dijkstra (drums). De zang verzorgen ze met zijn allen.

Verschillende gages van toepassing. De vermelde gage betreft de gage voor een bedrijfs,- of personeelsfeest met een besloten karakter. Overige gages op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Papa di Grazzi is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Papa di Grazzi is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Papa di Grazzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Papa di Grazzi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Papa di Grazzi

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Papa di Grazzi te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Papa di Grazzi wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Papa di Grazzi haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Papa di Grazzi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Papa di Grazzi boeken

Bent u benieuwd hoe u Papa di Grazzi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Papa di Grazzi direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Papa di Grazzi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Papa di Grazzi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op