Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
2x60 +1x30 minuten
Geluid:
Geluid tot 1500 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Papa di Grazzi boeken?

Papa di Grazzi BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Papa di Grazzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Papa di Grazzi plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Papa di Grazzi

Pappa di Grazzi staat bekend om mooie dames, korte rokjes, malle acts, muzikaliteit, veelzijdigheid en een verrassend repertoire. Albert (de leider van de band) was ook de zanger van de hitsingle ‘O’ van Melrose die tijdens de show ook te horen zal zijn.

De band bestaat verder uit Tietske Folkerts en Daniëlle Gombert (trompet en saxofoon), Anton Strijks (toetsen en accordeon), Daniël Hartung (bas), Hendrik Jan de Jong (gitaar) en Joran Dijkstra (drums). De zang verzorgen ze met zijn allen.

Verschillende gages van toepassing. De vermelde gage betreft de gage voor een bedrijfs,- of personeelsfeest met een besloten karakter. Overige gages op aanvraag.

Bekijk optreden van Papa di Grazzi

Vragen over het boeken van Papa di Grazzi?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Papa di Grazzi aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op